p-piller

P-piller som prævention

P-piller er den mest kendte form for graviditetsforebyggelse. En p-pille indeholder to aktive ingredienser som efterligner kroppens eget østrogen og progesteron.

 


 

Ofte stillede spørgsmål om p-piller

P-piller giver tit anledninger til en række spørgsmål. Vi har forsøgt at besvare nogen af dem her, men vi ser frem til at besvare dit spørgsmål, som du kan stille ved at skrive til os på twitter: @minipiller

 

Hvad betyder p-piller generation?

Vi har skrevet et par emnesider om de forskellige generationer af p-piller, tag et kig forbi siden og læs mere. P-piller på markedet nu om dage er typisk 2., 3. eller 4. generation, da den første generation af p-piller i dag anses for at være for farlige grundet en øget risiko for bivirkninger. Du kan læse mere om p-piller og prævention her.

 

Hvad er de forskellige navne for p-piller?

P-piller skrives til tider som; ppiller, p piller, ppille eller p pille.

Hvor kan jeg forny mine p-piller online?

Tryk her for at købe p-piller online. Det er en online klinik som tilbyder hurtig konsultation via din telefon, tablet eller PC og sender dine p-piller direkte til døren så du ikke skal ned til lægen efter at have bestilt tid for derefter at tage på apoteket for at købe din p-piller. På denne måde kan du bestille i dag og få leveret i morgen.

 

Jeg leder efter noget andet end prævention

Har du brug for receptpligtig medicin, som ikke falder ind i nogle af vores kategorier her på minipiller.dk kan du her søge efter din behandling hos vores anbefalede online apotek:

 

-->