p-ring

Hvad er p-ringe?

P-ringen indeholder ligesom p-piller to aktive ingredienser: østrogen og progesteron. Ringen er af et blødt plastisk materiale som sættes op i skeden hvor den løbende frigiver sine aktive stoffer. Man kan både indsætte og fjerne ringen selv. Den største fordel ved p-ringen sammenlignet med minipiller er at man ikke skal huske at tage en ny pille hver dag, men blot skifte ringen hver tredje måned.


Hvilke p-ringe findes der?

Her på minipiller.dk kan du læse mere om følgende produkter:

Hvilke alternativer findes der til p-ringe?

P-ringe indsættes i skeden og virker derefter hele tiden, indtil den tages ud. På denne facon virker de lidt i samme stil som spiraler, der også tilhører “set-and-forget”-kategorien af præventionsmidler. Fordelen ved p-ringen er at man selv kan opsætte den og ikke skal have det gjort hos lægen hver gang.

Hvor kan jeg købe en p-ring online?

Vores foretrukne online apotek tilbyder køb af p-ringe i form af NuvaRing, tryk på linket herunder for at læse nærmere og bestille allerede i dag.

Køb NuvaRing online

Jeg leder efter noget andet end prævention

Har du brug for receptpligtig medicin, som ikke falder ind i nogle af vores kategorier her på minipiller.dk kan du her søge efter din behandling hos vores anbefalede online apotek:

-->