Vinelle

Vinelle er en minipille, som indeholder 75µg desogestrel pr. pille. De forebygger graviditet ved at stoppe produktion og modnelse af æg i æggestokkene. Hver blisterpakning indeholder 28 aktive piller på 75µg. Pillerne tages på samme tidspunkt hver dag uden pause indtil pakningen er tom – herefter fortsætter pilletagningen med den næste blisterpakning, så længe beskyttelse ønskes.

 

Køb Vinelle online

Vinelle kan ikke købes online, men der findes en række andre minipiller med nøjagtig samme ingrediens, i den samme mængde. Vi foreslår at tage et kig på Cerazette, som let kan købes online:

Køb Cerazette online

Alle alternativerne til Vinelle kan ses her, men vi gør opmærksom på at nogle af disse kan være udsolgt eller ikke længere markedsføres. Cerazette er på markedet og kan købes i dag.


Da Vinelle ikke forhandles hos vores foretrukne online apotek, anbefaler vi at du kigger dig omkring her på siden for at finde et alternativ. En anden mulighed er at bruge søgeboksen herunder til at forsøge at finde den behandling du leder efter hos et udvalgt online apotek:

-->