kondomer

Kondomer er form for prævention, som opsætter en fysisk barriere mellem mandens penis og partneres kønsdele, mund eller anus, som udover at fungere som reservoir for sæden ved ejakulation også beskytter mod direkte kontakt, og dermed overførsel af kønssygdomme.

Kondomer anses for at være en af de mest sikre præventionsformer ved korrekt brug, da den i modsætning til f.eks. minipiller er svær at tage for sent eller påvirkes af andre lægemidler. For at beskytte mod både graviditet og seksuelt overførte infektioner er det dog vigtigt at kondomet anvendes under hele samlejet, fra start til slut.


 

Køb kondomer diskret online

Har du brug for kondomer, kan disse let bestilles online, leveret i diskret indpakning. Dette kan være en fordel hvis du ikke synes det er rart at skulle stå og flage med sit valg af størrelse, smag og udformning på apoteket. Bestil let kondomer online hos Kondomaten.dk

 


 

Hvad er kondomer lavet af?

Siden 1855 hvor de første kondomer kom på markedet, har de været tilgængelige i en række forskellige materialer gennem tiden, heriblandt:

  • Gummi
  • Latex
  • Polyurethan
  • Polyisopren

Latex-kondomer i dag de mest udbredte, med polyurethan og polyisopren som gode alternativer til de som er allergiske overfor gummi eller latex.

-->