menstruationsudskydelse

Piller til udskydelse af menstruation indeholder typisk norethisteron eller et andet kunstigt hormon (progestin) som immiterer kroppens eget progesteron. Denne 2. generations pille udskyder menstruationen, som normalt vil forekomme når mængden af progesteron i kroppen naturligt falder. Uden dette signal, så “ved kroppen ikke” at det er tid til menstruation. Så snart mængden af progesteron falder igen, vil menstruationen vende tilbage.

 

Hvem kan bruge menstruationsudskydelse?

Medmindre du i forvejen tager p-piller eller minipiller eller har en sygdom/tilstand som gør at hormonerne ikke kan anvendes af dig, så kan du sagtens udskyde din menstruation.

Ved sygdom, brug af anden medicin (herunder også hormonelle præventionsmidler) eller andre relevante faktorer, kan det være at pillerne ikke er egnet til brug af dig.

 

Hvor mange dage kan jeg udskyde min menstruation?

Hvor lang tid du kan udskyde menstruationen er op til debat, men anbefalingen er naturligvis at man lader være. Teoretisk er der ingen begrænsning på hvor længe det kan lade sig gøre. Når det så er sagt, vil du i langt de fleste tilfælde blive tilbudt op til 10 dages udskydelse. Pillerne kommer i pakninger af 30 og der tages 3 piller dagligt. Menstruationen kan tage 2-3 før den kommer efter den er blevet udskudt.

 

Udskyd menstruation, er det farligt?

Hvorend vi gerne ville, så kan vi desværre ikke svare på dette spørgsmål her. Det afhænger af mange ting. Det korte svar vil derfor være at du bør kontakte egen læge eller bruge en online konsultation for at finde ud af om det er muligt for lige netop dig at udsætte din menstruation.

 

Kan man købe piller til at udskyde sin menstruation online?

Ja. Tryk på den blå knap herunder for at gå til vores foretrukne online apotek, hvor du kan lære mere om Norethisteron til menstruationsudskydelse. Er du interesseret i at finde ud af om pillerne er egnet til brug af dig, anbefaler vi at du udfylder online konsultationen og får svar på dit spørgsmål herigennem, efter den gratis lægekonsultation.

-->