ellaOne

Hvad er ellaOne fortrydelsespiller?

ellaOne er nødprævention, hvilket vil sige at det er en præventionsform som er beregnet til brug i nødstilfælde – altså hvor den primære form for prævention har fejlet af den ene eller anden årsag. Det kan være i tilfælde hvor kondomet er sprukket eller man har glemt at tage sig minipille.

Nødprævention må IKKE bruges som den primære præventionsform. Brug altid p-piller eller minipiller, kondom eller andre præventionsformer. Du kan læse mere om de mange forskellige metoder ved at navigere rundt her på minipiller.dk.

 

Hvad indeholder ellaOne nødprævention?

ellaOne indeholder ulipristalacetat som sin aktive ingrediens og følgende andre indholdsstoffer: laktosemonohydrat, povidon K30, croscarmellosenatrium og magnesiumstearat.

Er du allergisk over for noget af ovenstående er det vigtigt at du ikke bruger ellaOne, men i stedet undersøger om Levonelle eller Upostelle er mulige løsninger for dig.

 

Hvordan virker ellaOne fortrydelsespiller?

ellaOne går ind og blander sig i måden hvorpå progesteren normalt virker på kroppen, således at der ikke længere vil være en ægløsning samt at livmoderslimhinden bliver for tynd til at kunne være vært for et ubefrugtet æg. Den tredje og sidste virkning som ellaOne har er at slimen i skeden gøres mere tyktflydende, så det bliver sværre for mandens sæd at bevæge sig rundt og komme i kontakt med et æg.

 

Hvem producerer ellaOne?

ellaOne produceres af franske HRA Pharma, men markedsføres i nogle lande, heriblandt Danmark, under samme navn men produceret af Takeda Pharmaceutitals.

 

Hvor kan jeg købe ellaOne nødprævention?

EllaOne fortrydelsespiller med ulipristalacetat kan købes online hos Treated.com.

Køb ellaOne online

-->